Πως δουλεύουμε

how_it_works_11

Είμαστε πάντα στο πλευρό του επαγγελματία.

Η εταιρία μας διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και φροντίζει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους με αξιοπιστία και συνέπεια ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση κάποιου έργου. το αποτέλεσμα μία πολύχρονη συνεργασία και ανάθεση καινοτόμων έργων στην εταιρία μας.

Υποστήριξη Πελατών. Η FRIGOSERVICE συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις τους.
Συντήρηση Εγκαταστάσεων Ανάλογα με τις ανάγκες του ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο συντήρησης και επισκευής του εξοπλισμού του μετά το πέρας της εγγύησης.
Προμήθεια και τοποθέτηση κεντρικών συστημάτων ελέγχου – καταγραφής – αλάρμ των ψυκτικών συστημάτων με εξελιγμένες λειτουργίες και δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης (DIXELL, DANFOSS, CAREL, ELIWELL).
Επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης μέσω Η/Υ από την εταιρία μας, των συστημάτων τα οποία διαθέτουν την ανάλογη υποδομή.
Δυνατότητα υποστήριξης των ψυκτικών εγκαταστάσεων σε 24ωρη βάση με άμεση εξυπηρέτηση – επίσκεψη στην εγκατάσταση.

Γιατί εμάς

Η εμπειρία μας, μας έχει καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες εξελισσόμενες εταιρείες στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι η Μελέτη χώρου, Σχεδίαση, Κατασκευή, Διαμόρφωση και Εγκατάσταση ψυκτικών μηχανημάτων καθώς και την Εμπορία Επαγγελματικού ψυκτικού και κλιματιστικού εξοπλισμού.
Τα συνεργεία μας, αποτελούνται από άριστα εκπαιδευμένους και με μακρόχρονη εμπειρία τεχνικούς.
Ο εξοπλισμός μας είναι ο πιο σύγχρονος για την αποτελεσματική διάγνωση των βλαβών και για την δοκιμή των μηχανημάτων έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήμα.
Παρέχουμε 24/7 τεχνική υποστήριξη με συμβόλαια Service στα μέτρα και στις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

how_it_works_22
how_it_works_33

Υπευθυνότητα -Συνέπεια

Σχεδιασμός: Οργάνωση πλάνου για ανακαίνιση ή για δημιουργία νέου καταστήματος και μέριμνα για την υλοποίηση σε αυστηρά ελεγχόμενο χρονοδιάγραμμα.
Συμβόλαια Συντήρησης:Με προσήλωση στο after sales service των πελατών μας, αναπτύξαμε πρότυπα και μορφές συμβολαίων συντήρησης που να μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε πελάτη.
Ψυκτικοί θαλάμους γενικής χρήσης
Ψυκτικοί θαλάμους κατάψυξης
Ψυγεία Super Market - καταστημάτων
Βιτρίνες αλλαντικών-τυροκομικών-κρεάτων
Βιτρίνες συντήρησης-κατάψυξης ζαχαροπλαστικής
Βιτρίνες παγωτού
Ψυκτικοί θάλαμοι ταχείας ψύξης
Ψυκτικοί θάλαμοι για ψάρια
Ψυκτικοί θάλαμοι για λουλούδια
Ψυκτικοί θάλαμοι για ευαίσθητα προϊόντα

Επαγγελματικός Κλιματισμός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Οι επαγγελματικές μονάδες κλιματισμού αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο σε καταστήματα, ξενοδοχεία, γραφεία όσο και σε εστιατόρια προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ένα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο.
Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών είναι το κίνητρο λειτουργίας της Frιgoservice.
Οι πελάτες της, αναγνωρίζουν μοναδική εξυπηρέτηση σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο με την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και πλήρους τεχνικής υποστήριξης.

4

Πως δουλεύουμε