Εταιρεία

Με το έμπειρο συνεργείο μας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση, σφραγίζοντας τη συνέχεια με τους πελάτες μας εξασφαλίζοντας τους λύση σε κάθε ανάγκη

Επαγγελματική – Βιομηχανική Ψύξη

Καλύπτουμε το σύνολο των αναγκών της βιομηχανίας τροφίμων (κεντρικές αποθήκες, βιομηχανίες, εστιατόρια, καφέ, super markets, κρεοπωλεία, μανάβικα κτλ) καθώς και εφαρμογές ψύξης σε νοσοκομεία, βιομηχανίες κτλ.

Απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω Η/Υ

Επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης μέσω Η/Υ από την εταιρία μας, των συστημάτων τα οποία διαθέτουν την ανάλογη υποδομή.

24ωρη υποστήριξη επίσκεψη στην εγκατάσταση

Δυνατότητα υποστήριξης των ψυκτικών εγκαταστάσεων σε 24ωρη βάση με άμεση εξυπηρέτηση – επίσκεψη στην εγκατάσταση

Έλεγχος Επισκευή Συντήρηση

Έλεγχος Επισκευή Συντήρηση υφιστάμενων ψυχτικών μονάδων, ψυχτικών θαλάμων, κλιματιστικών, με υπευθυνότητα και χαμηλές τιμές.

Λίγα λογία για εμάς

Η Εταιρεία FRIGOSERVICE ιδρύθηκε το 1999 από τον Ξαγοράρη Ευάγγελο με αρχική δραστηριότητα τον εμπορικό/επαγγελματικό κλιματισμό και τον τομέα της εμπορικής και βιομηχανικής ψύξης.

Σήμερα με την επωνυμία FRIGOSERVICE ΙΚΕ συνεχίζει δυναμικά και με εμπειρία 20 χρόνων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην εμπορική και βιομηχανική ψύξη και τον επαγγελματικό κλιματισμό. Κάνουμε ότι χρειάζεται καλύτερο για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε αυτή την σχέση εμπιστοσύνης και να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με αυτούς. Εμείς στη FRIGOSERVICE σεβόμαστε και βασιζόμαστε στους συνεργάτες μας. Στον δρόμο μας για επιτυχία και ανάπτυξη, δεν ξεχνάμε την κοινωνική μας ευθύνη, το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, και την δέσμευσή μας στην συνεργασία για την υλοποίηση του οράματος μας.

Βασικά Στοιχεία μας

  • Μελέτη
  • Προγραμματισμός
  • Υλοποίηση.
  • Συνεπεία .
  • Εμπιστοσύνη.
  • Εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Πελάτες μας

Εταιρεία – Frigoservice ΙΚΕ Επαγγελματική / βιομηχανική Ψύξη και Κλιματισμός